Prijs

Kryptonics

Kryptonics is opgericht in 1965 en oorspronkelijk vervaardigd van polyurethaan producten voor de mijnbouw en de computer-industrie . In het midden van de jaren 1970 introduceerde het bedrijf de Kryptonics Star * Trac lijn van de wielen die drastisch de functionaliteit van skateboards veranderden. Het was het eerste bedrijf dat de wielen in de kleur gecodeerd durometers bieden , en om millimeter dimensionering gebruiken .

Kryptonics werd al snel de dominante wiel voor alle soorten van het skateboarden , blinken op alle soorten terrein en het winnen van meer races dan alle andere wiel merk. Top professionele skateboarders zoals Stacy Peralta , Tony Alva , Steve Alba , Micke Alba , David Hackett , Bobby Piercy , Tommy Ryan en vele anderen werden gesponsord door Kryptonics .

In 1997 fuseerde Kryptonics met Bravo sport en is vandaag de dag een merk van Bravo sport . In verband met de fusie een nieuwe onderneming , Kryptane Systems LLC , werd gemaakt . Kryptane Systems L.L.C. richt zich op een breed scala van commerciële urethaan producten zoals veren en ski- racks .

Geen producten in deze categorie